OCEAN DROP

PROJECT INTRODUCTION

The “Ocean Drop” Project transforms a Vancouver condo into a serene, coastal-inspired haven for a family with two children. This renovation emphasizes a spacious, interactive environment, starting with a major expansion of the kitchen. We added substantial counter space to improve functionality for family gatherings and meal preparation.

In the master bedroom, a new walk-in closet was installed to provide ample storage, enhancing organization and convenience. The home’s lighting was upgraded to smart features, including stylish cove lighting, which not only brightens the space but also adds an element of modern sophistication.

With these changes, the “Ocean Drop” project successfully combines the tranquility of coastal design with the practical needs of a modern family, creating a welcoming and efficient home environment.

LOCATION

Condominium located in Coal Harbour, Vancouver, BC.

SCOPE OF WORK

Full Condo Renovation

SIZE

1300 sft.

GALLERY

PROJECT TOUR

 Maxresdefault

AWARDS

Enzo-Design-Build-Awards-Warranty-Certified-Logos

CLIENT TESTIMONIAL

“My favorite part of the renovation. It’s harder, so much… But, it’s definitely the kitchen, we spent most of our time in here. The light automation is definitely my children’s favorite part, they can turn the lights on and off from everywhere in the condo. And the master suite, of course, it’s very glamorous. We feel like we are staying at the Fairmount Hotel every day!”

- Condo Owner.

Enzo Design Build: We are Winners!

Georgie Awards 2024

Best Condo Renovation – Zephyr Project